Kids Atletiek

Atletiekdisciplines in spelvorm, leuke oefeningen en af en toe een thematraining, dat is Kids Atletiek. Jongeren van het lager onderwijs (geboren in 2008-2013) kunnen (bijna) elke vrijdag van september tot juni terecht in het sportcentrum van Bredene voor een training van een uur (voor kids van het 1ste en het 2e leerjaar) tot een anderhalf uur (voor kids van het 3e tot het 6e leerjaar). De training start om 17u30. We trainen buiten en schrappen enkel bij extreem weer onze activiteiten.

Naast onze wekelijkse trainingen doen we ook loop- en atletiekwedstrijden in clubverband, speciallekes zoals de Robinson Cross, een strandtraining, … Opgelet, we trainen niet op feestdagen en vrijdagen voor en tijdens de schoolvakanties!

Hoe inschrijven?

Alle kids kunnen gratis een training proberen. Het lidgeld bedraagt € 90 (1ste-2e leerjaar) of € 100 (3e-6e leerjaar) en kan gestort worden op rekeningnummer BE78.3630.9268 8186. Vermeld hierbij de naam en het rijksregisternummer van je kid. Inbegrepen in het lidgeld zijn alle trainingen, verzekering via Sporta, een t-shirt en heel veel plezier! Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan tot en met 31 oktober.

Opgelet, om de kwaliteit van de trainingen op niveau te houden, kunnen niet meer dan 80 kids zich inschrijven. Wil je meer info? Stuur dan een mail naar bredenesport@telenet.be en stel je vraag.

EERSTE TRAINING SEIZOEN 2019-2020 OP VRIJDAG 6 SEPTEMBER !

Bekijk de kalender!

Atletiek Team Bredene
Sluit Menu