Sea for yourself! Bredene Loopt is een fantastische loopwedstrijd van 4, 7 of 14 km. 99% verkeersvrij, 30% strand en duinen, 100% de max!

Op zaterdag 15 december 2018 organiseert Bredene Sport Running Team voor de vierde keer Bredene Loopt, een heerlijk parcours in Bredene aan Zee met heel veel afwisseling. Elke ronde van 4 of 7 km is een fantastische ervaring met een stukje strand en duinen.

Vooraf kunnen ook alle kids genieten van de Robinson Cross, een avontuurlijke loop met een passage in de duinen.

Parcours 4 KM (rode lus)

De start is op het domein van Jeugdverblijfcentrum Horizon. Na 100 meter slaan we linksaf en lopen we via Paelsteenveld langs het MEC Staf Versluys tot aan de Astridbrug. Over de brug draaien we rechtsaf en volgen we het golvende duinenpad tot aan strandpost 6. Via de tunnel onder de kustbaan lopen we richting aankomst in Jeugdverblijfcentrum Horizon.

Parcours 7 KM (1 ronde) en 14 KM (2 rondes)

De start voor de 7 en 14 KM is dezelfde als voor de lopers van de 4 KM, tot voorbij de Astridbrug. Daar slaan we linksaf (groene lus) en lopen we over het duinenpad tot net voor surfclub Twins. We dalen naar het strand en blijven op het strand tot aan strandpost 3. We maken een kleine lus op het duinenpad en sluiten daarna weer aan bij het parcours van de 4 KM. Wie 14 KM loopt, slaat rechtsaf voorbij de tunnel onder de kustbaan. De aankomst is in Jeugdverblijfcentrum Horizon.

Sluit Menu