Ook in 2019 is Jeugdverblijfcentrum Horizon de gastheer van Bredene Loopt. En dat brengt enorme voordelen met zich mee want we kunnen alles weer centraliseren op het mooie domein van Horizon. Kleedkamers, douches, toiletten, vestiaire, start en aankomst, bijna alle actie speelt zich af binnen de muren van het domein.

Heb je nog vragen over de praktische zaken van de wedstrijd? Lees hieronder de veelgestelde vragen of contacteer ons via bredenesport@telenet.be.

Waar kan ik parkeren?

Er is voldoende parkeerplaats in de buurt van Jeugdverblijfcentrum Horizon: op de Koninklijke Baan, op de grote parkings aan MEC Staf Versluys (Kapelstraat 76), op de Klemskerkestraat en op de Koerslaan. Opgelet, parkeer alleen waar je mag parkeren en bezorg geen overlast aan de buren van Jeugdverblijfcentrum Horizon!

Kan ik er geraken met het openbaar vervoer?

Ja, er is een tramhalte op 100 meter van Jeugdverblijfcentrum Horizon. De naam van de tramhalte is Bredene Renbaan.

Wat is de Robinson Cross?

De Robinson Cross is een avontuurlijke hindernissencross voor kids van het lager onderwijs. Inschrijven is gratis maar moet vooraf gebeuren. 

Hoe laat start de Robinson Cross?

De Robinson Cross start om 12u30 in een 3-tal reeksen. 

Zijn er prijzen te winnen bij de Robinson Cross?

De top 10 van elke reeks krijgt een medaille, maar er zijn geen podia. Er worden ook geen uitslagen uitgedeeld (Robinson Cross = fun). 

Hoe laat start Bredene Loopt?

Het startsein voor de wedstrijd van de 4 km wordt gegeven om 14u00, de lopers die 7 of 14 km lopen, starten 10 minuten later. 

Hoe kan ik me inschrijven?

Vooraf inschrijven (mogelijk tot en met maandag 9 december) kost slechts € 8. Daginschrijvingen zijn mogelijk aan € 10, vanaf 12u00 tot 13u30 (een half uur voor de start).

Heb je geen bevestiging van je inschrijving ontvangen? Check dan je spam of contacteer ons via bredenesport@telenet.be.

Ben je ingeschreven en heb je geen bevestiging van je betaling gekregen? Dat is normaal, dit jaar sturen we de bevestiging pas op woensdag 11 december. 

Kan ik een groep inschrijven?

Ja. Download het inschrijvingsformulier en stuur het ingevuld naar bredenesport@telenet.be. Voor een groep vanaf 10 personen betaal je slechts € 6 pp i.p.v. € 8 pp. 

Waar kan ik terecht met mijn kledij/sporttas?

Er zijn kleedkamers en douches in Jeugdverblijfcentrum Horizon. Daar is er ook een gratis vestiaire. 

Is er een tijdslimiet? Moet ik binnen een bepaalde tijd binnen zijn?

Nee. 

Hoe laat zijn de podia van Bredene Loopt?

Meteen na de aankomst. De uitslagen hangen vanaf 16u00 in de bar van Jeugdverblijfcentrum Horizon.

Welke categorieën zijn er?

In elke afstand is er slechts 1 podium met prijzen bij de heren (3 afstanden x 5 prijzen) en 1 podium met prijzen bij de dames (3 afstanden x 5 prijzen). Voor de uitslagen op papier verdelen we elke afstand in verschillende leeftijdscategorieën, zowel bij de dames als bij de heren. Er zijn geen extra prijzen voorzien, maar op die manier kan je dus wel je prestatie met je leeftijdsgenoten vergelijken.

Is er een print van de uitslag?

Ja, die worden per afstand uitgehangen in de bar van Jeugdverblijfcentrum Horizon. 

Is er een bevoorrading?

Voor de 4 en 7 km is er geen bevoorrading. De lopers van de 14 km krijgen water na het begin van de tweede ronde. Na aankomst krijgt iedereen fruit/snoep/sportdrank/water in de Duinpieper.

Sluit Menu