Over Running Team Bredene

Running Team Bredene is een jonge loopclub in volle groei met naast de wekelijkse looptrainingen (Run For Life) ook leuke initiatieven zoals de Start 2 Run, Kids Atletiek en de organisatie van Bredene Loopt. Onze club richt zich vooral op plezier maken en wil zoveel mogelijk streekgenoten aan het lopen brengen.

Run For Life

De slogan van Running Team Bredene is Run For Life. En aangezien lopen veel leuker is in groep organiseren we trainingen, wedstrijden en uitstapjes die voor iedereen de moeite waard zijn. Wil je weten wat precies? Dan zal je eens moeten langskomen op training!

Lid worden

Je kan heel eenvoudig lid worden van Running Team Bredene. Stuur een e-mail met je gegevens naar bredenesport@telenet.be of kom het gewoon eens proberen op dinsdag of donderdag.

Als lid van Running Team Bredene ben je verzekerd tegen ongevallen en kan je elke dinsdag, donderdag en zondag meelopen met de groep die het best bij jou past.

Een nieuw lid betaalt voor een volledig jaar € 75,00, inclusief begeleiding en verzekering. Het lidgeld kan gestort worden op rekeningnummer BE78.3630.9268 8186 met vermelding van je naam, adres, geboortedatum en rijksregisternummer.

Voor clubkledij kun je terecht in de webshop van JES-Sports.

Trainingen

We trainen elke dinsdag en donderdag van 18.30u tot 20.00u. Op zondagvoormiddag vertrekken we om 09.30u.

Vertrek- en aankomstplaats is meestal het sportcentrum in Bredene waar er parkeerplaatsen, kleedkamers en douches zijn. Bij twijfel kan je de kalender raadplegen.

Dinsdag 18u30-20u00: Tempo duurloop

Donderdag 18u30-20u00: Interval of tempo duurloop

Zondag 09u30-11u00: Trage duurloop

Bekijk hier de volledige kalender!

Wedstrijden

Running Team Bredene neemt ook deel aan heel wat leuke wedstrijden. Meer info vind je steeds op onze kalender.

Sluit Menu