Start 2 Run

In 2020 is er geen Start 2 Run. Je kunt je wel inschrijven voor Team Breininge en in september deelnemen aan de 7 km op de Ostend Night Run.

Na de paasvakantie organiseren we in samenwerking met de gemeente Bredene een nieuwe sessie Start 2 Run, waarbij beginnende of onervaren lopers in slechts 10 weken opbouwen tot 5 kilometer lopen zonder stoppen. Ben je klaar voor een nieuwe stap? Wil je beginnen met lopen, maar weet je niet hoe? Trek dan samen met andere Bredenaars je loopschoenen aan en Start 2 Run!

De begeleiding is in handen van een team van ervaren coaches. Op elke training zijn minstens twee tot drie begeleiders aanwezig zodat elke deelnemer voldoende steun en aandacht krijgt om op eigen tempo de eindstreep te halen. De coaches geven tips over stretching, ademhaling en de ideale loophouding en motiveren je op de momenten dat het lastig wordt.

De nieuwe sessie Start 2 Run start op de eerste dinsdag na de paasvakantie. Op dinsdag en donderdag is er training om 18u30, op zondagmorgen is er een derde, facultatieve training. Elke deelnemer kan ervoor kiezen om die training op een ander moment individueel af te werken.

Je zal het merken, aan lopen zijn alleen maar voordelen verbonden. Lopen is gezond, goed voor de conditie en ideaal tegen de stress. Het is een zeer goedkope sport die je makkelijk en overal kan beoefenen. Als je in groep loopt, leer je nieuwe mensen kennen en krijg je automatisch meer sociale contacten.

Wanneer?

Elke dinsdag en donderdag om 18u30 en elke zondagmorgen om 09u30

Waar?

Sportcentrum Bredene (Spuikomlaan 1)

Inschrijven?

Je kan je inschrijven aan het loket in het zwembad van Bredene. Deelname kost € 10 (10 weken begeleiding, verzekering, diploma en t-shirt inbegrepen).

Nog vragen? Stuur een mail naar bredenesport@telenet.be voor meer info.

Schema Start 2 Run

Tips voor beginnende Start 2 Runners

Start 2 Run in Bredene
Sluit Menu